Wednesday, June 4, 2014

Short

Hello again. Latest update, pindah office lagi. Office konsep baru kaedahnya. Office baru ini semua adalah see thru.So no more korek-korek idung and garuk-garuk tak bertempat yea lalalalaa..bilik bos pun dah macam dalam aquarium. Hahahaahahaaa ada berani??? the concept is open and see thru. everything is made from glass except the floor, syiling and chairs . the rest dari kaca termasuk meja kauuu. Sound hebatkan. yes it is. well i ok jer. i kan pernah kerja like in pan house-to the apartment- to the flat and now jadi squatters. well life must go on. lagi pun the kuli mesti menurut perintah yo dookk... g opis baru tak mau gaduh-gaduh tau. duk diam-diam buat kerja k. Another 2 more weeks mak ner g Sabah. Kerja la bukan berlibur. Mak tokleh nak imagine mcm mana hidup mak akan jadi nanti sebab so far paling lama tinggalkan si comel mak tu hanya 4 hari and tiu pun mak memeng dah menonggeng. ini nak tengok mak sasau nanti bolehla. INi dah jadi post luahan rasa pulakkkk... okla dah tak short nie. bye lah!

No comments:

Post a Comment