Wednesday, October 24, 2012

Salam Aidil Adha

Nak wish Selamat Hari Raya Korban awal-awal sebab esk dh nk balikk kg dan tak tahu bila pulak nanti akan kembali bersiaran di blog ini. Lepas ni saya akan mengadap benda baru lagi, tugasan baru,tempat baru boses baru...yang penting yang big-big shot semua kat situ..i bawah dagu dorang jerrr.Huhuhu sedih? mestila, nak meroyan pun ada nie. Tapi life mesti dteruskan n bak kata Pitt, "think bout the $$$"hahaha i wish it can make me happier.

K lah, byk kerja nak settle nie. Moga ada masa n kesempatan lain utk bersiaran d sini lagi. Semoga yang baik2 sahaja berlaku dlm hidup saya hendakNya. Selamat Hari Raya Aidil Adha,,,ingat korban pada jalan Allah nescaya Allah permudahkn kamu.

No comments:

Post a Comment