Wednesday, September 12, 2012

Jatuh dan bangun jatuh dan bangun lagi

Ok...Hari ini saya tak gembira dan saya juga tidak perlu bersedih sebab apa yang berlaku luar kawalan dan kemampuan diri. Mak selalu jadi kambing hitam..atau kerja mak kena jadi kambing hitam atau mak memang kambing hitam???hemmm confuse.

Hari in mak teruk kena gerudi...apa yang mak boleh kata adalah maaf, saya akui kelemahan dan kesilapan saya...Walauuuuupun mak langsung tak akui itu adalah kesilapan mak. Kesilapan mak adalah menjadi pak sanggup konon nak tolong orang yang nyatanya bukan kes mak tapi end up mak yang kena gerudi.

Lagi satu, kes pun tak ditetapkan utnuk bicara pun ia hanya di peringkat pengurusan kes ajo, but still mak kena soal bagai mak yang bawa the matter. Jadi mak tak perlu bersedih la kann sebab mak tak di properly being informed yang pergi itu mesti pegawai yang MAKLUM mengenai Kes. Mak nak marah sape pun mak tak tahu, cukup dah mak marahkan diri ini. Jahat tau korang ni moga korang kena balasan lagi teruk dari mak. Korang tahu tak apa rasa bila kena gerudi sejam lebih,,puas mak melentok lentok tapi xdapat ehsan ponnn...

Apa-apa jelah..Sori yea blog ini memang untuk meluah rasa mak. tanak baca sudah, tak paham pun sudah sebab mak tak minta korang untuk paham pon...huhh mak pun susah nak paham dengan hidup ini. Hati mak pon tak tahu bila nak jadi tabah sebab setiap kali mak nak bangkit dari rasa kecewa,,,ia datang lagi dan lagi dan lagi....macam cabar mak untuk give up jer.....kalau macam inila gayanya, InsyaAllah, mak akan give up, cuma tunggu masa dan peluang jer...sekian.