Wednesday, August 1, 2012

Ramadhan 11

Dah 11 hari berpuasa kannn...? Arini lauk pauk mak beli yoo. Mak tak letak gambar kat sini karang ado hok kuruih pose sebab teliur. Mak beli kerana mak dah lama tak top up lauk pauk mak dalam esbok tuh. Sekarang mak sangat penat...anak mak pun selsema jadi dia kerap bangun malam . Hari ini dan esok mak ado tetamu di rumah, meriah sikit bbuke,,,if not kelip2 jo bdue,,ehh bertiga sebenarnya. Hari2 mak bbuka macam nak g bperang sebab nak meng'control' anak teruna kecik mak tuh. Tapi mak bahagio punya anak seperti Amsyar Ihdzar yang asik melalak n minta d kendung... Mummy sanyang kamu teddy~motip???(rindu anak la nie) Sekian laporan mak hari ke 11 ramadhan.

2 comments: