Wednesday, August 15, 2012

Mood Raya dah...

Pejam celik 2x raya dah tak lama lagi. Mood raya pun dah terasa sekarang selepas mula melayan lagu-lagu raya semalam. Biasa me xdengar pun lagu2 sekarang tapi semalam terpasang n terlayan lak. Me tak sabar nak balik berbuka dengan Abah n mama..Miss the a lot lah. Syukur Alhamdulillah, semoga diberi kesempatan menyambut HR dengan kedua ibu bapa tercinta.

Esok InsyaAllah me, Hubby n Teddy mummy akan balik ke Kampung, doa moga perjalanan lancar dan selamat tiba di kampung. Keterujaan me untuk balik ke kampung adalah tidak termasuk untuk berkemas pakaian balik kampung. Harapan sebelum ni nak mula berkemas seawal hari isnin konon, tapi hingga harini dah rabu ponnn satu haram tak masuk beg lagi. Kerisauan melanda, dahla rumah macam kapal karam...huhuhu guane nie.

Mood nak buat kerja memang doh takdok dahhh...lantok lerrr...dalam bulan pose ni i duk menyampah dengan seseorang...huhhhh berilah daku ketahanan mental dan fizikal untuk bersabar dan melayan kerenah beliauuuu...Waaaa nangis dalam hati kuat2. 

Telefon lak tadak bateri ini hari,,, lately ni always like that...cari charger tak jumpaa huuhuuu kan dah kata rumah macam kapal karammm. Ok nak cuba buat kerja dah. SELAMAT HARI RAYA & MAAF ZAHIR BATIN

No comments:

Post a Comment