Tuesday, April 17, 2012

Party Planner

Owhhh totally not me hokey. Harap jer bufday anak. Untuk orang lain tak tentu mak akan segigih ini. Amsyar Ihdzar sila kenang jasa ibu mu ini. Kenang kan jer mummy akan bpuas hati :)Untuk mencapai tema yang dipilih, setakat ini mummy dah turun naik 4 buah mall hokey. Gigih tak mummy. Seingat mummy, mummy gigih macam ni waktu nak prepare wedding mummy 4 tahun lpas jooo tawww.

Alhamdulillah, party pack dah settle. Cakes and some of sweet treats dah settle. balloon dah. Iyolah yang benda-benda nk menempah udoh settle. Part kerja abah nak design2, tagging, print2 still in progress. Bare in mind i l be away next week. Camno tuh...kerja kraf perlukan masa kannn..xpea2 positive2! kahkahkahkah...di mana ada kemahuan di situ ado jalan. yiiihaaaa...

Tapikan....dalam i duk excited nk sambut Bdaf for my boy ni, deep inside sgt risau bout my dad. He's coming for a treatment...hope everything will be ok after his treatment. His condition right now not really good, the vascular vibration (for dialysis patient) getting slow it is not a good sign. hemmmm Ya Allah engkau permudahkanlah segalanya. So the party also subject to his condition gak. Hope he will be ok after the check up. Aminn

Okeh balik semula excited cerita bday Amsyar. sekarang yg still status undone adalah t-shirt printing, gift for adults, invitation, main dishes, tables and chairs and decoration. Ini kena buat last minit buat sendiri lak tueeee. Owh pengsannn....jangan lagi jangan lagi.

Guests pun tak finalize and short list lagi.... bpinar mata. kejap 40 pax kejap 30 pax...adoiiiyaiii feninggg ok. Again yang tak dijemput minta maaf banyak2...nanti mak janji bila mak panjang umur murah rezeki, ado masa mak buat besar2ran gitewww mak jempot satu taman tawww...yang ini punya my, jiran pun mak tak mampu nak jemput.. sshsssshssshhh terukkan. Maaf sangat2.

Harap nanti semua bjalan lancar seperti yang dirancang hendaknya Aminnn...

No comments:

Post a Comment