Sunday, February 5, 2012

salam maulid

selamat menyambut maulidur rasul.semoga kita mendapat syafaat dari junjungan besar rasulullah s.a.w...alhamdulillah kesempatan cuti yg agak panjang ini kami sekeluarga sempat b cuti ke utara tanahair.

bukan senang untuk p bcuti..sebab selalunya cuti yg ado dgunakan untuk blk kg menziarah ibubapa yang sudah uzur dan tua. kali ini, kami last minit plan. tapi nasib baik hotel pun masih ada,,mungkin rezeki kami.

destinasi percutian pilihan adalah ke pulau mutiara...hotel impian hotel batu keras.hihihi..cuma bilik impian belum tertunai lagi. semestinya akan kembali lagi dan menginap di bilik impian bila baby Amsyar besar sikit nanti.

bercuti bsama si kecil yang sekejap demam sekejap sihat ni agak membataskan aktiviti..maka aktiviti kami semestinya makan lerr. itu akan dceritakan waktu lain sebab wakyu ini me masih lagi menikmati cooti di pulai mutiara ini dan misi jalan-jalan makan kami baru sahaja nak bermula cuma menunggu si baby Amsyar ini bangun. lama dah dia terbongkang ni...bersungguh benar tido macam tido malam. mungkin penat bjalan d pasar malam batu feringghi semalam kot.

owh..nak note kasini gak sikit. hotel batu keras ni best!!!yeala selain dari hotelnya baru, swimmingpool nya sangat best kiddos mesti akan suka. food ok ok la, besides that kami makan d lounge floor kami menginap.so sangat privacy di situ. dengan ada anak kecik ni ia sangat advantage pada kami sebab tak payah berebut2. sangat selesa. cuma bila private, makanan di saji dalam kuantitikecil sajala. but varieties.

ok i smbg lain kali.bby sudah bgn

1 comment: