Thursday, December 15, 2011

Quick Update

Amsyar dah tumbuh 2 batang gigi...patutla demam manjang jer. Amsyar xsuka homemade food. i buat tak sedap kot. dia suka bottle food. i guest because of the taste. Sebab if i buat i x masukkan garam or gula langsung. But i think for bottle food mesti they put some kan. Hemmm...quite sad gak la tapi sebenarnya i sendiri pun xbleh kasi commitment untuk buat baby food(bad mum!) Tadi i dah restock baby food for Amsyar. Start semalam baru dia mula nk menyusu and makan. Kurus dah my boy dah panjang leher dia sebelum ni boooolat jer...Hope he will gain weight healthily. Baby if kurus tak comel kan.Tapi my boy tetap comelzzz di hati I. Awwww anak mummy~harus la comelzz

3 comments:

  1. takpe nik. masa kau dengan dia panjang lagi...(insya Allah)..dia akan suka kau punya masakan pergilah celah mana pun nanti.. macam kita kita ni jugak.. teringat masakan mak kan...

    ReplyDelete
  2. fitrah dulu pon i bagi nestum if i tak sempat masak. huhu... ala, kene bagi makan byk skit ni bile dah montel br sedap i geget :p

    ReplyDelete