Monday, December 26, 2011

eggless choc cake


Waaalaaah... memang sedap resipi ni...plus sangat la senang..xpayah guna bnyk2 utensil pon...mixer pun xperluu hanya whisk ajo.pejam mato pun jadik...trust me and yang penting sedappppp...

resipi ni kidnap dari dapur kak nor. memang elyn suka kidnap resipi kak nor nie sebab confirm sedap la.those yang nk try p la visit blog kak nor,secubitgaram.com. nak buat link guna gtab nie xreti...hahahaha so sedih...kat dashboard i ni ada blog kak nor. i mls nk retype resipi sini..nnti cuba la.xrugi uolss. tayang gambar jela yea.toppings tu sila maafkan sebab runtuh sebab i malas nak tunggu lama2.

Sunday, December 18, 2011

how fast he grows...

a

time fly so fast.he is this big now...when never i go and see any babies i will miss my boy back home. owhhh this boy really attach to me.motherhood experience is so wonderful. thank you Allah for the gift from heaven. i pray that i can bring him up as a good muslim and khalifah of Allah. InsyaAllah....i love this boy full hearted. May Allah guide us in bringing up as a success person in this world and hereafter. i love you Amsyar!

Thursday, December 15, 2011

Quick Update

Amsyar dah tumbuh 2 batang gigi...patutla demam manjang jer. Amsyar xsuka homemade food. i buat tak sedap kot. dia suka bottle food. i guest because of the taste. Sebab if i buat i x masukkan garam or gula langsung. But i think for bottle food mesti they put some kan. Hemmm...quite sad gak la tapi sebenarnya i sendiri pun xbleh kasi commitment untuk buat baby food(bad mum!) Tadi i dah restock baby food for Amsyar. Start semalam baru dia mula nk menyusu and makan. Kurus dah my boy dah panjang leher dia sebelum ni boooolat jer...Hope he will gain weight healthily. Baby if kurus tak comel kan.Tapi my boy tetap comelzzz di hati I. Awwww anak mummy~harus la comelzz