Monday, November 21, 2011

SAje-saje

Akhir-akhir ni selalu kena gastrik...stress kot..tapi tak kurus pun..bukan tak makan, makan banyak jer...Bengang dengan banyak perkara. Salah satu maid xsampai2...jangan sampai i show my true picture sudah. My true picture macam mana? my true picture is saya tak SABAR n very stressful person okeh. Do u get me! Tapi memandangkan urus niaga sedara atas sedara jadi kena berlapik kata sket...my true picture is i m very loud type when i m in angry..time tu memang i akan hamburrr tanpa ada filter.... tapi for the time being i will try my level BEST untuk bersabar..sebab saudara punya pasal kan. Jangan hampa buat nanya kat chek sudah!

Harini gak terima berita one of our staff (Opis baru punya-@HQ) anaknya baru meninggal. Yang sedih ialah, hari ni hari pertama dia mula kerja lepas pantang, yesss hari pertama baby malang itu di tinggalkan di nursery. Katanya tersedak susu,,,tapi xsure lagi sebab waktu ni post moterm masih dijalankan. Kat mana? Putrajaya lerrr...sedih kannn.. No wonder dulu waktu nak hantar Amsyar memang aku melalak macam orang gila...memang stock macam nak tinggal baby pergi belayar, walhal petang tu balik kerja nak ambil balik. Tapi tengokla, dengar cerita si ibu sempat pergi kerja 2 jam jer, terus dapat berita kehilangan. Innalillah..semoga keluarga kak siti diberi ketabahan untuk menghadapi kehilangan permata itu. Tak leh imagine if jadik ke i, Nauzubillah....

Lain-lain cerita kemudian, nak meroyan kat sini tak larat lak nak type..penat! nanti ada peluang i hupdet lagi...hati ku tidak lagi tenang beb!!!

No comments:

Post a Comment