Saturday, January 1, 2011

Welcome 2011

Happy New Year everybody...hope this year filled with peace, love, joy and fabulous. We did not celebrate NY eve pun seperti sebelum2 ni...dah tua kot for nite life. B dengan rutin futsal nyer n i dgn rutin i which is tido...hehehe. But tomorrow we will try to make time together.

Few hours before leaving 2010 i just realized something that i used to do before but had missed out for a year which is to pamper yourself. When i recalled i thing i never go to spa or doing beauty treatment in year 2010. From now on i think i'l better make it as a routine because the treatement really can rejuvenate and refresh me...cuma soalnya masa...tadi pegi 2 jam ajer pun, balik2 aje en.suami dah bising....lepas ni bila dh beranak pinak mcm mana yea? but i need time for myself!

Just to inform, i m happy with my new hair do. Tapi takleh la nak tayang sini kan,,,i kan dah pakai tudung litup giteww. Alhamdulillah. So i consider it is a great start for this year. Cuma yang tak best i dh takot tgk full morror coz i m very big now...huhuhu tidakkkkkkk......btenang2! im just about 5 months pregnant and i cant imagine how is my body figure for the next 4 months...aduiiii bisakah kurus kembali???horror nk pikir

Tapi takpea, i tetap bsyukur atas kesihatan dan perkembangan yang memberangsangkan ini. hehehe... ok lah skrg pun dh jam 3.30pagi, nak p bkemas sat pastu nk sambung tido lak...chowww.

1 comment:

  1. lambatnye elin tdo, dh start training jage mlm ke ape ni... lame tak jumpe lin kan? takpe, if betul2 pantang, sure leh turun balik... :)

    ReplyDelete