Sunday, January 23, 2011

Weekend

Weekend yang memenatkan. Semalam kenduri di Temerloh, anak buah hubby kawen,sibbaik gulai daging dia sedapppp.sampai jer terus melantak tak ingat pun nk ambil gambar pengantin. Kami sampai waktu Zuhur, tapi time tu lauk pun mcm dah xbertambah lagi dah and pengantin dah cabut veil n bulu mata pelesu....wonder gak kul berapa prime event nyer coz by 3pm ada yang baru sampai dari jauh mcm kami ni dah ner p carik nasi di dapur. Tempat berbeza Adat pun berbeza la kot dak.

Balik dari Temerloh, B drift ke KL lak, apa lagi demi kasut bola nyerla. Malam tu lak social gath. Tapi korum mcm mengecil, xpea nnti elyn tambah dgn anak2 lak in future. Lain lak rasa. Bila dah kahwin nie mcm ada gap sedangkan kami kawin between friends...Yea la dulu, leh jer main tibai2 kan, tapi sekarang ner behave sket - nak mengata isteri kang suami lak terasa and vice versa. I miss good old days la...but i couldnt turn back time. Nanti jadik mama bleh lepak malam2 lagi tak?hemmmm.....

Arini lak misi dan visi nak cari bedding for baby. Kami sengaja menyebok dengan ah Moi shopping for CNY ala kata satu M'sia kan. Tapi kami xshopping byk pun. Xberkenan...padahal sehari suntuk duk tawaf OU tuh tapi kami saling merajuk bila cakap pasal stroller, padahal bukan nk beli stroller lagi pun. Adeiiii yaiii....Boleh dkatakan macam tak beli pape lagi la.

Petang B sempat request nk mkn steak homemade...dalam duk merajuk pun mengadakan!nie tgh marinate daging, tengoklah if rupanya semenggah i post here if not kami hadamkan aje! Guna daging local tau, bukan dari India apatah lagi dari Australia atau NZealand. Kami g kenduri kat temerloh dapat daging yea sebab Tuan Rumah Taukeh Lembuuuu...

Kaki ni toksah cakapla memang dh berdenyut2 penat. Tak sabar nak balik klate berurut. Agak2 lelaki tahu tak macam mana sebenarnya rasa dan perasaan mengandung nie ek?Mesti la takkan sebab mereka tak mungkin akan mengandung!

No comments:

Post a Comment