Monday, December 26, 2011

eggless choc cake


Waaalaaah... memang sedap resipi ni...plus sangat la senang..xpayah guna bnyk2 utensil pon...mixer pun xperluu hanya whisk ajo.pejam mato pun jadik...trust me and yang penting sedappppp...

resipi ni kidnap dari dapur kak nor. memang elyn suka kidnap resipi kak nor nie sebab confirm sedap la.those yang nk try p la visit blog kak nor,secubitgaram.com. nak buat link guna gtab nie xreti...hahahaha so sedih...kat dashboard i ni ada blog kak nor. i mls nk retype resipi sini..nnti cuba la.xrugi uolss. tayang gambar jela yea.toppings tu sila maafkan sebab runtuh sebab i malas nak tunggu lama2.

Sunday, December 18, 2011

how fast he grows...

a

time fly so fast.he is this big now...when never i go and see any babies i will miss my boy back home. owhhh this boy really attach to me.motherhood experience is so wonderful. thank you Allah for the gift from heaven. i pray that i can bring him up as a good muslim and khalifah of Allah. InsyaAllah....i love this boy full hearted. May Allah guide us in bringing up as a success person in this world and hereafter. i love you Amsyar!

Thursday, December 15, 2011

Quick Update

Amsyar dah tumbuh 2 batang gigi...patutla demam manjang jer. Amsyar xsuka homemade food. i buat tak sedap kot. dia suka bottle food. i guest because of the taste. Sebab if i buat i x masukkan garam or gula langsung. But i think for bottle food mesti they put some kan. Hemmm...quite sad gak la tapi sebenarnya i sendiri pun xbleh kasi commitment untuk buat baby food(bad mum!) Tadi i dah restock baby food for Amsyar. Start semalam baru dia mula nk menyusu and makan. Kurus dah my boy dah panjang leher dia sebelum ni boooolat jer...Hope he will gain weight healthily. Baby if kurus tak comel kan.Tapi my boy tetap comelzzz di hati I. Awwww anak mummy~harus la comelzz

Friday, November 25, 2011

bloggers

apparently i m following few blogs tho i m not listed in my blogs here. my b i just prefer to be silent reader. lately readings their entries could breaks my heart....not to. envy them but mostly they inspired me to look elegent and sophisticated. however recently i feel so sad because i start to compare their life with my life now....it is not like im not bersyukur or what, i try to motivate myself but i know i could never be like them. the saddest part is that i cant simply quit my job n be fultime housewife. giving entire focus to the kid n family...the reason is, i dont have money and my husband cant support me. pls dont judge me that i m demanding or complaining on my husband.i love him for nothing...i love him when he had nothing and will love hm even he has nothing...those who say that i m high mantainence type , excuse me pls i pay my needs on my own cost...apa ko kesah!!!

odnt know why do i feel this way, it really broke my heart to see how elegent they could be without an y stress. who said that being a house wife you will be outdated and antisocial.. i believe the husband must be load right.if not how can they be branded maniac and jobless....owh if im like them i must be in heaven.tapi xapa,selagi kudrat ada l will work because rezeki itu datang dari Allah dan i syukuri nikmat dan pengalamab yabg Allah berikan. moga suatu hari nantiAllah akan murahkan rezeki kami,AMeen

Thursday, November 24, 2011

Cakkkk...saya kembali

Jangan tertipu...ini masa saje buat2 x bz...dalam minda serabut tapi xreti nak buat xtau punca hilang akal jadi saya meraban tutup semua file, KIV..nanti saya kunyah semuanya. Brief superior nanti gagap2 tertelan lidah sendiri sebab xmaster facts. Apa pun, saya xmintak ini semua, so dont expect to much from me! boleh gitewww? sangat tak bertanggungjawabkan. Ooo gaji nak banyak kerja xsetimpal...everything must come with respondsibility rite! So sila hadapppppi dengan tabah.

Dahhh buka file balik!

Monday, November 21, 2011

SAje-saje

Akhir-akhir ni selalu kena gastrik...stress kot..tapi tak kurus pun..bukan tak makan, makan banyak jer...Bengang dengan banyak perkara. Salah satu maid xsampai2...jangan sampai i show my true picture sudah. My true picture macam mana? my true picture is saya tak SABAR n very stressful person okeh. Do u get me! Tapi memandangkan urus niaga sedara atas sedara jadi kena berlapik kata sket...my true picture is i m very loud type when i m in angry..time tu memang i akan hamburrr tanpa ada filter.... tapi for the time being i will try my level BEST untuk bersabar..sebab saudara punya pasal kan. Jangan hampa buat nanya kat chek sudah!

Harini gak terima berita one of our staff (Opis baru punya-@HQ) anaknya baru meninggal. Yang sedih ialah, hari ni hari pertama dia mula kerja lepas pantang, yesss hari pertama baby malang itu di tinggalkan di nursery. Katanya tersedak susu,,,tapi xsure lagi sebab waktu ni post moterm masih dijalankan. Kat mana? Putrajaya lerrr...sedih kannn.. No wonder dulu waktu nak hantar Amsyar memang aku melalak macam orang gila...memang stock macam nak tinggal baby pergi belayar, walhal petang tu balik kerja nak ambil balik. Tapi tengokla, dengar cerita si ibu sempat pergi kerja 2 jam jer, terus dapat berita kehilangan. Innalillah..semoga keluarga kak siti diberi ketabahan untuk menghadapi kehilangan permata itu. Tak leh imagine if jadik ke i, Nauzubillah....

Lain-lain cerita kemudian, nak meroyan kat sini tak larat lak nak type..penat! nanti ada peluang i hupdet lagi...hati ku tidak lagi tenang beb!!!

Monday, October 31, 2011

sebelum tido~

1. i think Amsyar not ready for solid food yet
2. bought playpen for Amsyar coz he now starts spinning
3. my life is fine so far~but i m not happy....so many changes in my life so far but the greatest achievement is to have a baby....i feel proud walking in a mall with baby...the feeling cant be described but i guess every parent feel the same kot...B kata jgn perasan
4. .cant wait to go back kg n celebrate Aidiladha...the 'selok feeling' is the same like u will celebrate aidil fitri
5. i will try to make myself happy as long as i have the $$$$$

Sunday, October 23, 2011

quick update

Amsyar first solid food is homemade white rice. Dont know whether he like it or not. tomorrow will try rice cereal and plan to give him avocado.hope he will like it.First time i mixed rice with formula, and this evening i feed him straightly with the spoon. he doesnt like this method. i guess because he was too hungry. i need to feed him before he is too hungry right?if not he opt for formula...quick fill up. Love u anak mummy!

Tuesday, September 27, 2011

Banyak masa...

Tidak,, tajuk itu tidak seswaii. Banyak yang telah berlaku dalam kehidupan saya. Macam-macam! mulanya nak kupas satu2 cuma tunggu masa yang seswai..tapi nampaknya terpaksa hampakan pembelek blog ini kerana PENGGUMUMAN yang bakal saya buat akan lagi menghampakan iaitu ~Blog ini akan kembali terabai~ hihihi sorry guys!

Jika saya punya waktu dan kesempatan serta nafas yang panjang nanti update-tapi tak janji tau kerna lepas ini hari-hari i kian sibuk.

Thursday, March 17, 2011

Tuesday, March 15, 2011

Sugar High


Ice cream maniac


Volcanic Choc Larva


Caramel Cheese Cake

Nasi kerabu Hitam


Nasi Goreng Ketam


Spagetti Carbonara Meat Ball


Pavlova


@Alexis & Serai


Nasi Goreng Tendon

Es Campur


Ribena Laici


Sup Meat Ball


Soda herbs

Fav Food

+

Sugar Test

=

Diabetic Border Line
(ALARMING SOUND)

Dr's advise NO CAKE, NO SWEET BEVERAGES NO...NO...NO..



Tuesday, March 8, 2011

Am i...?

Am i a bad wife? Yesterday was my Hubby's BD. Tapikan..on the midnite i bleh tertido and only woke up @1230 to wish him with blurry face and eyes....Teruk kan. There was no cake, no card no celebration. Double teruk rite.

The reasons it tht a day before i went to Ikea and only came back at 11pm so i got no time and energy left out-like betul2 terbongkang. However I should stopped nearby and find somtin for him rite. At least a card. bukan susah sangat pun the curve depan tu jer and ikano is just beside Ikea kannn. Donno y but i really cant think straight that nite. Rasa teruk gila.... i know B wont take it seriously because he is not a type yang u ner celebrate and setup a BD party for him, he prefer to celebrate at home and only us.

But,the wife was so bengap mentega...i cant accept how i react to this....I donno whether i took it for granted or what but to be honest my brain n physical really tired tht nite. Yaa,, it might be just another excuses from me and i blaming myself for this. To make it worse, the BD Boy who deserved to receive a gift came back home with surprises for the wife. I'm touched by him. All this while he was busy compiling our engagement pics, akad nikah pics sanding pics and receptions pics. Huhuuuhu...and i left with nothing to suprise him on his BD.

He never complaint this but i really feel i am a bad companion. I know i still can celebrate this weekend but of course it is belated already. i m goin to regret this for a whole year. B if u eva read this, i am so sorry and hope u understand. i m not goin to blame my pregnancy hormone and i will take the blame. i sayang u tawww!!!!

Thursday, March 3, 2011

Celebration

Now is March already. Month of celebration... A pokai month actually because this month is going to be My Dear Hubby's Birthday, my niece, my Bro and my BIL's Birthday. Haaaaa.... Pastu bulan nie jugakla i punya insurance keta sama itu roadtax tamat. Duit jugak tue....Aiyoooo botak, botak. Sibbaik tadak saman. Bulan lepas laki i dah bayarkan...

Tapi Alhamdulillah...anak itukan rezki. I always say that and it is proven actually. Semenjak mengandung nie rezki me and Biy Alhamdulillah murah. Idok ler kaya raya sampai bleh beli designer handbags 2,3,4. Tapi bolehla menyimpan sedikit2 sebab biasanya gaji yang diterima sekadar transit dalam account jer...lalu pastu keluar macam air. Lepas bayar rumah, bil utiliti, kereta dan pelbagai pinjaman maka.....pokaila. Untuk itu perlu gigih bekerja demi kehidupan. Nak pulak duduk di KL nie, dasat! tol merata tempat, jamn situ sini...sale sentiasa (wahhh tiba2)

Sungguhpun begitu, percayala anak itu pembawa rezeki. Satu masa pernah takut untuk mempunyai zuriat sebab konon nak stable dulu la dan berbagai la alasan nyer. But i'm amaze with His blessing...bila me mengandung nie syukur Alhamdulillah and it change my perspective. So my fren yang takut nak beranak tue dan jadikan alasan kewangan sebagai penghalang- janganla begitu. Percaya pada Allah dan setiap orang itu ada rezeki dia masing2. Hidup sekadar yang mampu. Orang kerja kilang pun mampu miliki zuriat,(ramai lak tue) mampu jer besarkan anak2 InsyaAllah kita juga kan. Chaiyokk

Jauh dah melalut nie dari tajuk asal- Celebration. Nak kasi apa yea untuk suami terchintaaaa?masalah nie, if tanya dia nak apa- asik minta boot bola or futsal lah. takkan tiap tahun kasi benda yg sama. Boringkan. Any idea?Anak buah i sorang lagi nie pun satu, macam dah miliki everything jer...tak reti la nk beli barang budak remaja gila korea sekarang nie. Bro bujang i sorang tue pun sama gak...blanja makan cukup la dok sama BIL...

Asal la korang semua ni lahir bulan Mac ekkk???!!!

Wednesday, March 2, 2011

Al-Fatihah

Berat sungguh dugaan itu. Semoga tabah hadapinya buat isterinya W Mohd Fadzil. Pagi ini kekalutan melanda diri, serba tak kena rasanya. Rupanya perkabaran teman pengajianku telah kembali ke Rahmatullah. Kali terakhir berjumpa dengan arwah mungkin 5 tahun dulu, tapi wajahnya masih dalam ingatan.

Semoga arwah dicucuri limpah rahmat dari yang Esa. Aduhhh berat sungguh dugaan ini. Arwah baru sahaja dikurniakan cahaya mata kedua yang baru berusia 4 bulan. Juga baru saja pulang ke Tanah Air dari tugasan di Pakistan. Tuhan memang lebih menyayanginya.

Sempat singgah sebentar di Blog tulisan nukilan hatinya-Nafastari...bergenang air mata mambaca nukilan arwah buat anak-anaknya. Aduh....kehilangan itu sangat memeritkan bukan?merobek jantung meruntuh semangat. Namun kita pasti akan kembali mengadap ilahi dan kehilangan itu pasti dirasai.

Tuesday, February 22, 2011

Menu orang sakit

Uhukk...uhukkk batuk lak. Asyik sakit kan. Antibodi dah lemah. Tua dah agak nyer senang jatuh sakit. So lembixs! Redha aja kan sakit itukan menghapus dosa.

Menu orang sakit tekak:
Bee Hoon Sup. Buatan sendiri. Last-last hanya makan telur dengan hirup sup nye jer. Lauk dan bee hoon masuk Tong Sam Pah. Tadak selera


Ini lak bubur nasi. Me panggil nasi air. Licin jer masuk kerongkong. Makan sama serunding daging sama telur asin. Sedap-sedap!

Sedih dop orang menggandung makan macam gini? Macam dah duk dalam pantang lak. Adeiihhhh...lekas baik yuk!

Thursday, February 17, 2011

Againnnn

Alamak....tekak perit dan ada unsur-unsur kebatukkan. Ini paling di takuti. Dr dah pesan jangan main ujan dan amik vit C. Saya takla main ujan...ner rintik2 jer.. vit C pun ada amik. Tapi still batuk2 cuma ada kurang minum air. uhukk uhukk...uhukk uhukkk... adeiihhh tak suka!!!!

Saya perlu sihat dan cerdas untuk shopping barang baby.! Chayukkk

Friday, February 11, 2011

Tengah hari

Arini jumaat...rehat panjang sket. Tapi i rehat kul 1 gak. Matter abis lambat. Itu pun mujur abis kul 1 di sebabkan ada permohonan terbaru. If not arini berlarutan keja sampai kul 2. Haaaa mantap tak i. Ada sapa2 kisahhhh? takdokkk punnnnn...

Nak cakap nyer... Anak yang di kandung nie, tengah ari buta mengidam tosei la pulakkkk..dahla di hari jumaat yang mulia, mamak p sembahyang la baby. Puas musing (pusing) cari mamak yang bukak tadi..adala yang bukak, tapi tak buat la tosei tgh hari buta ginih...temenung jap kat kedai mamak tuh. Hampa,, tapi predicted, jadi takda la i berdrama, terima keadaan seadanya.

Lalu menu hari ini sekadar mee goreng mamak dan rojak ayam mamak. Sekadar yea. Sedapnyer if dapat makan rojak ss15. Pulak dah.. Adeiiii byk nyer benda nak ner mkn nie. Ni mengidam ker apa. Tak faham laaaa... mana satu nk mkn nie? Macam esok takleh makan dah kan..Apa daaaa. Sabar sket.

Naper arini teringin makanan mamak lak..macam2. Menurun sangat la abah dia nyerrr.. If mummy dio mesti teringin sushi, wagyu spare rib, crab.Heheheh B jangan marah. Ada yang nak belanja wagyu ker? dengar ada dapat bonus (pada yang berkenaan).

Alhamdulillah dh kenyang. Jom baca file...sat lagi keputusan

Monday, February 7, 2011

Panic Attack

U dah ready beg hospital?
Haaa...?
Tak letak dalam keta?
Tak..
U jangan!! cousin i beranak 2 minggu awal.
Yea la U, sedara i beranak 2 bulan awal dari due date tau.
Urrrlpppp....K

Muahahaha i dah rasa nervous,,jeng jeng jengggg...BABY jangan kuar lagi tau..! Keluar bila sepatutnya yea.

Thursday, February 3, 2011

Melenggang perut.

Melenggang perut? Apakah? masih relevant lagi ker dengan zaman kini. Apa hukumnya? Haaaa silalah buat research sendiri...boleh juga rujuk laman ini dan yang sewaktu dengannya http://www.ashtech.com.my/adat/lenggang_perut.html

Kalau bukan disebabkan suasana dan keadaan yang tak mengizinkan, i mungkin akan terjebak dengan adat silam ini juga. Tapi Alhamdulillah, setiap yang berlaku ada sebab musababnya kan! Jadi i decide hanya membuat solat hajat sahaja daripada melakukan adat melenggang perut.

Dalam duk sarat mengandung nie pastinya akan membataskan pergerakan. But Again Alhamdulillah kudrat yang ada ini masih mampu dikerah untuk melaksanakan takat yang termampu. Terkilan dengan beberapa perkara itu lumrah la ibu mengandungkan sensitif. Alhamdulillah juga saya punya ibu superwoman...I owe you my life mama. Can i be as good as her???i wont find anybody like her in this entire universe. Kasih ibukan...again,,,,can i be like her???I'm still wondering and doubtful... Masakan tidak,,,menjaga ayahanda yang sakit lagi dan melayan kerenah anak mengandung dan menyediakan segala2nya bagi solat hajat ini pada usia dan kudrat beliau yang ada bukan sesuatu yang ringan dan enteng.

Special thanks juga pada yang ringan tulang membantu. Buat baik pastinya dibalas baik.Yang melarikan diri dan hanya muncul bila lapar tak pea, i faham ini bukan kerja kamu...segalanya masih berjalan lancar tak perlu menyakitkan hati orang lain...cuba renung2kan kenapa idup kita tak pernah tenang? Jawapannya sebab idup tak pernah jujur dan ikhlas.. as simple as that.

Lately ini byk yang difikirkan. Nak dikatakan jiwa ni terlalu sensitif rasanya tidak juga kerana setakat ini i tak penah menangis sebab nak makan sesuatu dalam keadaan dan kadar yang segera atau minta yang pelik2 hingga berputar suami mencari. Kisah2 demikian kan sering kita dengar terjadi pada mereka yang berbadan dua. I rasa setakat ni i takla banyak kerenah..tapi disebabkan tak banyak kerenah ni juga si suami akan mengambil enteng pada kita. When we try very hard not to make him miserable he will then take us for granted. Bila kita cuba sedaya buat segalanya sendiri, dia akan anggap isterinya ok dan tak apa.. Yeala bukan dia yang mengandungkan dan dia takkan rasa macam mana carrying a baby for 9 months 10 days. Si suami juga tak tahu nk tolerate dengan beberapa perkara,,,bila minat dan tugas in conflict, minat di prevailkan. Bengkak jugak dada nie...Mungkin juga lately ni jiwa ibu mengandung ni makin tak keruan,,,jadi saya tuntut extra care dan understanding dari suami saya!

Esok udah mau berangkat ke Istana kayangan...penat memang masih belum reda,,,tapi ahad perlu bertugas...I nie kalu beri cuti 12 bulan pun takkan cukup...dulu waktu adrenalin berlebihan tak hingin cuti tapi kini kalau boleh hari2 nak cuti....i need to be tough kan. I know im kinda lembixs gal...nanti jadi ibu lagi penatkan. So jangan banyak merungut!

Beruntung pada mereka yang dapat tinggal dengan parents yang masih sihat walafiat. Anak bongsu macam i nie dah tak dapat privilege mcm tue lagi dah... But what ever it is i tetap bersyukur sebab punya abah and mama lagi...harap kamu-kamu-kamu juga bersyukur kerana nikmat ini tiada harga dan bandingannya.

Wednesday, January 26, 2011

Local beef

Tarrrraaa.. ini rupa local beef steak ciptaan i. B kata emmm...lembut daging nie..Padahal dia tak tahu mcm mn i tai chi daging nie. Siap deco dengan bay leaf lagi. Menu nasi goreng tak ketinggalan, sebabnya mana husband i kenyang if xmkn nasi. Yang dalam mangkuk tue adalah mushroom sos. Tadak salad yea! Bazir jer, b xmkn pun salad and i just guna jer apa bahan yg ada di dapur.

Licin sudah....Bagus!

Sunday, January 23, 2011

Weekend

Weekend yang memenatkan. Semalam kenduri di Temerloh, anak buah hubby kawen,sibbaik gulai daging dia sedapppp.sampai jer terus melantak tak ingat pun nk ambil gambar pengantin. Kami sampai waktu Zuhur, tapi time tu lauk pun mcm dah xbertambah lagi dah and pengantin dah cabut veil n bulu mata pelesu....wonder gak kul berapa prime event nyer coz by 3pm ada yang baru sampai dari jauh mcm kami ni dah ner p carik nasi di dapur. Tempat berbeza Adat pun berbeza la kot dak.

Balik dari Temerloh, B drift ke KL lak, apa lagi demi kasut bola nyerla. Malam tu lak social gath. Tapi korum mcm mengecil, xpea nnti elyn tambah dgn anak2 lak in future. Lain lak rasa. Bila dah kahwin nie mcm ada gap sedangkan kami kawin between friends...Yea la dulu, leh jer main tibai2 kan, tapi sekarang ner behave sket - nak mengata isteri kang suami lak terasa and vice versa. I miss good old days la...but i couldnt turn back time. Nanti jadik mama bleh lepak malam2 lagi tak?hemmmm.....

Arini lak misi dan visi nak cari bedding for baby. Kami sengaja menyebok dengan ah Moi shopping for CNY ala kata satu M'sia kan. Tapi kami xshopping byk pun. Xberkenan...padahal sehari suntuk duk tawaf OU tuh tapi kami saling merajuk bila cakap pasal stroller, padahal bukan nk beli stroller lagi pun. Adeiiii yaiii....Boleh dkatakan macam tak beli pape lagi la.

Petang B sempat request nk mkn steak homemade...dalam duk merajuk pun mengadakan!nie tgh marinate daging, tengoklah if rupanya semenggah i post here if not kami hadamkan aje! Guna daging local tau, bukan dari India apatah lagi dari Australia atau NZealand. Kami g kenduri kat temerloh dapat daging yea sebab Tuan Rumah Taukeh Lembuuuu...

Kaki ni toksah cakapla memang dh berdenyut2 penat. Tak sabar nak balik klate berurut. Agak2 lelaki tahu tak macam mana sebenarnya rasa dan perasaan mengandung nie ek?Mesti la takkan sebab mereka tak mungkin akan mengandung!

Monday, January 17, 2011

Baby Stuff

Alhamdulillah i'm in my 25 weeks now. 1st trimester was super challenging for me ,somehow Allah made it easier for us. The baby is now happily kicking my tummy whenever the baby wish to do so-at the baby own pleasure. I m happy to feel it because at least i know my baby is ok. But sometimes people will see my uneasy reflex because im surprise with the activation.

i m quite worried actually, because i will reach 7 months pregnant in a few weeks time but i havent bought a single thing for the baby yet. Yes, not even a thing. Hahahah...should i be panic now? No need rite. Cool MAMA. heheheheeecool sangat!!! But one of my friend did tell me that by reaching 7 months pregnant you can actually delivered at anytime. OHHH Noooo....!i can find the truth in the statement-However i m trying and controlling myself not to be over excited due to some reasons that is y we are very slow and snail.

Another reason is that we dont know where to start- what to shop-what is the most essential needs for the baby. Lain lak dari shopping barang kahwin dulu ek. may be because shopping barang kahwin i know what i want, but for the baby i cant read the feelings and the needs yet. However i believe every single parents always want the best for the kid and that is how i will be guided. I managed to browes few web on 'newborn checklist' and it's very helpful to us. Some site that i find useful for us are like littlewhiz.com and mothercare. com.my i will start from list lah.

I believe i will be on track soon with the useful website and not to forget with the golden advise from friends and family too. First hand experience by them are valuable rite. Therefore i wish there will be more time for me to find the baby stuff, more sales out there and nice and cute stuff for us AND more money for us to spend more energy to walk and being healthy. lalalalalala....

Saturday, January 1, 2011

Welcome 2011

Happy New Year everybody...hope this year filled with peace, love, joy and fabulous. We did not celebrate NY eve pun seperti sebelum2 ni...dah tua kot for nite life. B dengan rutin futsal nyer n i dgn rutin i which is tido...hehehe. But tomorrow we will try to make time together.

Few hours before leaving 2010 i just realized something that i used to do before but had missed out for a year which is to pamper yourself. When i recalled i thing i never go to spa or doing beauty treatment in year 2010. From now on i think i'l better make it as a routine because the treatement really can rejuvenate and refresh me...cuma soalnya masa...tadi pegi 2 jam ajer pun, balik2 aje en.suami dah bising....lepas ni bila dh beranak pinak mcm mana yea? but i need time for myself!

Just to inform, i m happy with my new hair do. Tapi takleh la nak tayang sini kan,,,i kan dah pakai tudung litup giteww. Alhamdulillah. So i consider it is a great start for this year. Cuma yang tak best i dh takot tgk full morror coz i m very big now...huhuhu tidakkkkkkk......btenang2! im just about 5 months pregnant and i cant imagine how is my body figure for the next 4 months...aduiiii bisakah kurus kembali???horror nk pikir

Tapi takpea, i tetap bsyukur atas kesihatan dan perkembangan yang memberangsangkan ini. hehehe... ok lah skrg pun dh jam 3.30pagi, nak p bkemas sat pastu nk sambung tido lak...chowww.