Friday, August 13, 2010

Bersalah nyer saya

Macam mana dgn puasa dan juadah berbuka anda? Saya ok ok sajala. Memandangkan still batuk2 and sakit dada, so cookingdrive saya agak menurun di bulan ramadhan ini.keterbatasan pernafasan dan tastebud yang sangat teruk. Maknanya saya belum sihat sepenuhnya.

Yang menjadi mangsa tentunya suamiku. Sian dia. I wish i cepat sembuh. Like semalam, i did masak daging kicap for buka puasa as requested, tapi tah mcm mana tak cukup untuk stock sahur.Alahai...pk punya pk nk mkn apa so i decided untuk beli nasi goreng for him.

Yang sedih nyer bila bgn kul5 nk sahur,,,nasi tue dh la mcm melekit coz mayb beruap dalam polystrine tue ala ala nak basi laaa walhal beli kul 11 dah tue n pedas ya rabbi ampunnn...memang nasi goreng cili la, eiii dasattt i yg suka pedas nie pun xsanggup nk mkn apatah lagi B yang tak tahan pedas. I tgk dia mkn beberapa sudu jer. Xtau la mcm mana dia sekarang nie. Mesti melepek sebab xbtenaga. Laki i bab puasa memang tak kental. Tapi bab lain dio mmg kental. Hahhaha...ala lakikan puasa setahun sekali joo itu pun 30 ari. I rasa bab puasa perempuan lagi kentalkan.

Aaaa rasa bersalah yang amat sangat. Sibbaik esok dh weeken yeyyy,,,so leh masak puas2 n kegemaran mengikut rasa tekak. Harap2 i makin sihat. Xlarat la batuk2 mcm nie, semput n penat....sampai lelah dh sekarang. Adeiiihhh....dahagala....6jam stgh lagi sabar noxx.

No comments:

Post a Comment