Tuesday, August 10, 2010

Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan

Esok ingat yea PUASA..jangan lak ada yang turun Bfas esok.
Me skrg tak sihat sgt..batuk2 tapi InsyaAllah ibadah puasa akan tetap dilaksanakan. Pelikla tahun nie, kesihatan mmg teruk sekali. Xmerungut pun cuma mayb tahun ni bukan tahun i.

Teruja nk berpuasa..Harap semuanya lancar dan baik. Baju raya satu pun tak jahit. Niat nak beli ready made jer..itupun kalu muat. Jadi kenala bdiet. SEMOGA SAYA BERJAYA.

Macam mana dgn dinner FLORA & FAUNA? HAaa...i dpt Mc pada hari kejadian, jadi tidak mampu ke sana. Sedih? tak langsung. Sakit jadi macam mana nk melaramkan. Takpeala panjang umur tahun depan dinner lagi dop.

Owh nk war-warkan. Jualan biskut raya dah bermula. I belum tekan minyak pulun lagi. Juga bergantung kepada kesihatan. Tempahan mmg dah buka yea. nak cepat boleh nak lambat pun boleh. Anytime beb.

Suami mcm-mcm dh request untuk puasa nie. Mengalahkan budak kecik puasa..Ishkk ishkk...pening gak mencari resipi untuk juadah berbuka...nampak nyer untuk tidak peningkan kepala kita beli jelaaa senangkan..hahhaha

Okla setakat ini saja dulu bersiaran...semoga bulan ini memberi keberkatan pada kita semua aminnn... pada rakan sahabat handai, saudara mara jauh dekat selamat berpuasa, tingkatkan ibadah kurangkan bergosip!muahaahahha...cubaaaaa k!

2 comments: