Saturday, June 26, 2010

World Cup disease

Haaa ini la masanya yang mana isteri-isteri akan terabai, si suami akan sibuk dengan isu2 bolanya..dan lelaki seakan akan tidak wujud di siang hari serta hanya aktif di waktu malam. Ada gak yang keluar rumah menonton bola di cafe bersama rakan and lepaking di luar-lebih meriah katanya.

Minat b terhadap bola memang undisputable lagi. Sanggup berhabis untuk TV yang bagus dan terbaru sanggup berhabis untuk mendapatkan siaran yang baik dan cantik katanya. Posisi TV diletakkan di tempat baik punya, dalam kamar di hujung katil...agak membingitkan kannn!!?? Awalnya agak merimaskan, mana taknya, i xboleh tido bila bising, tapi B ok jer, in fact dia akan pasang TV sehingga dia tertido (pastu guna shut down timer) Lelaki tetap lelakikan. I ambil masa gak untuk seswaikan diri...sekarang dah ok sket..paling tak pun i minta di minimumkan volume.

Tapi i bersyukur,,,kerana laki ku bukan jenis yang suka hang out di cafe. melihat dan bersorak dengan rakan2. Ahhh gembiranya....mungkin kamu kamu kamu tidak tahu mcm mana rasanya bila suami keluar malam-malam,,,bergelak ketawa dengan rakan then jam 4/5 pagi baru balik...ermmm tentu merisaukan. Tapi Alhamdulillah B tidak begitu..Syukur sangatttt. Dia juga tidak suka tengok bola ramai2...serabut katanya...hahahahaaa suka i!Tapi ada orang kata i QC sebab tak kasi laki i kuar....dengki la tue-tapi ada aku kesah???

Sukaaaaaakan... i tak kisah B berhabis untuk keselesaan dia-janji dia ada di rumah and enjoy the game wit me yang tak tau pape tapi suka menjerit...hahahhaaa takat game kul 10 leh la layan, yang kul 2 pagi tak sanggup i .....tido lagi besttt. Memandangkan B hanya menonton dirumah jadi takla terabai sangat, cuma bila dinner di luar jam 10 perlu segera pulang, bila jam 2.30 xtau apa jadi pada B...sebab i confirm dah lentokkk. Sedar2 pagi tengok B terbongkang...Minat punya pasal sanggup berjaga...

kamu faham spesis mereka ini?

No comments:

Post a Comment