Wednesday, May 19, 2010

Masquerade?


At first place memang tanak spend much for the dinner tapi namanya perempuan kan...ner beli baju, bila beli bj ner match ngan tudung lak. haiiiyaaa....I lak g beli mask dulu sbb tension tak jumpa right outfit...ter beli mask warna golds, tapi sandal multi purpose warna silver lak adeiii, baju warna warni....sebijik mcm christmas tree jadi nya....so ner spent lagi untuk beli sandal color gold...so i better get one lah.

Apabila baju tak mencapai piawai,,,untuk menampakkan ke"dinner"an ner beli accesories lak...dah jadik big spender. Hishhkkk....dah la jadik committee yang tak komited.Haaiiiyaaa,,, rasa tak berapa best la. Dont know Y...

Ohh temanya masquerade, so yg jimat ialah tang make up je la...sebab pakai mask kan-but still u will not wearing it whole nite. Bulu mata pun nyah beli yang lain (ini jer yang excited nk pakai..lain2 mood tak mari lagi)...Owhhh

2 comments:

  1. Ko pun beli bulu mata? wah...tak thn. Kang semua org bulu mata lentik2 except mine. huhu

    ReplyDelete
  2. Bulu Mata Kb dh lentixsss dah...

    ReplyDelete