Monday, May 10, 2010

B di tempat baru.

Hari ni B keja di tempat baru....macam manala agaknya. Hope dia gumbira dgn keputusannya. Bukan pe if tgk dia sblm ini punya la isau nak ke tempat baruuuuu...mana tak nyer bos lama dia asyik mark up jer wages week by week sampai dio pun naik pening and confuse...sian dia...tapi selain dari better pay,self satisfaction juga penting...lagi pun masih muda remaja kan banyak benda nk achieve and nk fill up the profile...baru canteq sikit profile tu kan,,,,---ini hanya terpakai untuk those yang ambicious la,,,nox idok ler begitu ambicious....itu untuk laki nox jer ssebab dia mesti la kena sara anak bini nanti.ahakkss....

Takla gurau jer Biy jangan stress lak...i m happy wit my life sekarang don wori laling...setiap kesenangan dan kesukaran kita tempuh bersama...wahhahahaaa ayat drama habis!Tak kisah la apa pun yang penting bahagia! Tak banyak duit pun tak pea (ayat ku tak banyak duit yea bukan takda duit-sebab if takda duit for me memang tak bahagia...reality hidup beb jangan nk tipu) Tapi kalu banyak duit ayang sapa tok balik umah potong jari la memang tak bahagia jugak...Jadi kesederhanaan adalah teras ye!


Nota kaki:
Sekarang dh 8.20 mlm tapi B belum ada tanda-tanda nk balik umah lagi...hermmmm....dapat msg dari Biy kata nk g sport outlet lak...amboiiii shopping tak ajak bini...tau la opis attach to shopping mall...marah tau!

No comments:

Post a Comment