Saturday, April 24, 2010

Berjaya Hills ooo...Berjaya Hills

Kami ke Berjaya Hills tadi...dengan semangat dan penuh harapan membawa beg pakaian dan bekalan makanan mahu bermalam di puncak Berjaya Hills...Sesampai di puncak me & B mengomel naper tak sejukkk??Expectation adalah seperti naik ke Cameron Highlands,,lalu kiciwa! Click Click click amik gmbr,,,pastu tak tau nk wat lg dh?..kalau overnite di situ alamak nyer mati kering kami coz takda aktiviti dh nk di buat...lepas 3 jam di sana kami pulang semula ke pangkal jalan...

Takmau komen apa2 la...naz dh kata dh bosan tapi g jugok...degil! tapi kira puas hati la kami ada gak gmbr depan Colmar Tropicale sebab situ jer yg lawa. Ke Japanese house gak...panas mak aiii,,,takdak makna nya nyah nk pakai kimonno tuh...kita g jepun betul2 baru pakai keh...ni umah loklok. Rabbit park tak g ahh bucuk! i dont like. Horse Trail pun tak g...i dont like animals...dulu dh penah naik,,,seminggu ner ejek ngan dd sebab masa panjat kuda tue i siap meniarap atas kuda tuh,,,ish ishh sian kuda tue.

We all g Botanical park...amik amik amik gambar,,,peluh lencun. Decided untuk pulang ke rumah.Tak sanggup bmalam sini cam tak berbaloi baik bermalam di Genting. I Tido sepanjang jalan balik. Sampai di Gomabk B kejutkan nk singgah Carefour Wangsa Maju sat(mengimbas memori silam gitewww) then balik ke umah makan maggi..huhhh wekend get away sungguh. Esk golek2 jer kat umah!

Jom layan gambar kembang kempis...kembang kembang kembang




Entrance Colmar Tropicale
Cak pong cak pongggg...

Iklan ini tak dibayar....


Pancing anak itik...apa kelas kan...pancingla anak ayam..no..no..no


Tak sampai feel duk Perancis la...bila la dapat g sana..ada bapak bapak hayam nk sponsor?



Centre of attraction-me myself and mine


Budget posing cenggini dapat sponsor g Perancissss..


Cantik ikan2 nie..rasa nk bawak balik jer


Dari jauh adala feel...sket sket


Memilih menuruni bukit tanpa menunggu shuttle yg tak berjadual datang


Aktiviti kreatif laki ku


Taraaa....reflection of ourselves

cakkk aaaaa.....

Copek...den copekkk...balik bergolek ahhh

No comments:

Post a Comment