Monday, March 29, 2010

Tolonggg la fokus....

My sweet caramel is on his way back to KL..semoga dia selamat sampai ke pangkuanku Aminnn... Sekarang ni nak cuba fokus membuat kerja2 espacially nak wat "grounds"..tapi tengokla nie menyempat lagi (ada ker word nih?) update beloggg..ishkkk ishkk ishkk..
Kena g meditasi nih untuk mendapatkan titik fokus yang tepat...kalu ceng gini memang sampai bila pun tak siap alasan ku...fail pink dah menebal atas meja nie...counsel masuk menjelingg jer tgk fail keramat nie...Apo tgk2?nk tolong buat kan??
Kena siapkan gak sebab arini B balik so balik umah nanti tak perlu nak mengadap kerja nie dah mengadap dio jer...mata pun ngantukkk bangattt sebab semalam i was alone@home tapi takder la gurauan2 mistik pun cuma i jer yang takotkan diri sendiri...lalu susah nak pejam mata...apolllaaa!

2 comments:

  1. kau kan rajin tidur nik...hahahhahahah

    ReplyDelete
  2. itula,,,biasanya aku nie mcm switch je kan on and off...2 ari lpas gitu semlm jer tokleh tido.

    ReplyDelete