Thursday, March 25, 2010

Me....

Hoooreyyy arini pay day! mesti bersorak gumbira mcm budak darjah satu dapat eis krim...sebab bulan lepas dapat gaji awal jadi bulan ni kewangan amat laaa nazak.. Tapi yang tak best nyer semalam tayar keta saya pancit...memang tak ada angin langsunggg...sib baik ada sweet caramel i tuh. walaupun dio baru pulang dari bermain futsal dengan masculine sweat nyer yang masih belum kering dio dengan rela hati menukar tayar keretaku...yeala if bukan dia sapa lagi nak tukarkan..tanggungjawab tuh!

Oleh itu hari ini i rembat keta dio...and dio pun tanak kasi i bawa keta dengan tayar spare..Kejap tadi dia dh g tampalkan..sib baik leh tampal jer...Selamattt... Yang tak selamatnya nak citer kisah rambutku...kan dah berzaman i nak ptg rambutkan-i nk kabarkan i dh berjaya potong rambut pendek paras leher gitu...tapi sangatlahhh jahanammmmm hasilnya.

Nampaknya i tak penah belajar dari pengalaman...i shld go to the establish hair stylist..ni tidak, i g saloon dekat umah i jer yang baru dirasmikan sebulan lalu...Jadi hasilnya seperti budak kecik umur 3 tahun dapat pensil warna lahhh(sila bayangkan). Sowri i m not going to paste my new terbabboooo punya hair...ayat biasala..i mesti nak letak gambar i yg ala jelitawan jer untuk tatapan...bukan apa takot kowrang muntah hijau lak tgk gambar pecah i kannnn...To be positive: takpeala rambut akan tumbuh balik...lagi pun i kan nak jadi muslimah yang kushuk dan tawaduk so this if da opportunity for me to cover my head completely dari duk pakai tudung nak tanak i tue(next2 n3 la i paste tdg cmne yg i istilahkn tudung nk tak nak tu) or i langsung xpakai tudung-togel gitue jerrr heheheheeee.

What else nk citer yea...tetiba ngantuk lalu buntu nk citer apa...keja byk yg dh due...tp mood utk buat tak tiba2....Owhh Alhamdulillah saya sudah boleh dikatakan sihat mentally and physically cuma kekadang jer it just struck my mind but i think i can handle it now...nantila i citer nape i bleh positive...mls dah nk type.

No comments:

Post a Comment