Monday, February 22, 2010

Apakah...#@%$

Wakakaka padan muka seminggu bercuti langsung tak pk pasal kerja.
So arini first day @ ofis apa lagi macam lipas kudung dibuat nyer.
Dasat membuli diri sendiri. Nasib baik kesihatan mengizinkan
plus mengingatkan diri not to spoil my own mood on first day working
coz it will ruin my entire week.Chilllll

Biasanya bila bekerja akan kejap2 stand down,
ini tidak 3 jam setenggah rally non-stop.
Sib baik penyakit ala-ala pakinson ku itu semakin berkurangan Alhamdulillah.
Tidak cukup dengan itu petang sambung lagi..huhhuhhh kagum.
kalau la boss tau aku serajin ini mesti dia terharu...cheeewahhhh
(Ado dio kesahhh....???)

Balik kerja lak ado jer komitmen lain yang perlu diuruskan.
Yealaa komitmen terhadap keluarga lak kan.
Sampai kat umah dah kul 8 penat Ya Ammmpuuunnn....
balik umah dari ofis tadi bukan melenggang mak minah jer
siap bawa balik kerja lagi huyoooo kagum i.
Sebenarnya fail ini dah reput dibawa ke hulu dan ke hilir tapi tak terbuat
sehinggalah esok adalah hari untuk membentangkannya...
Ku harapkan percutian ke kampung memberi seribu kedamaian
rupanya membalik ajo ke sini membawa seribu tekanan lak. Jaihooo....

No comments:

Post a Comment