Friday, November 6, 2009

Bila Kuasa di tangannya

Hari ni hasrat nurani nak balik awal kerana ibunda dan ayahanda baru sampai dari kampung. Seperti my entri yang lepas i ni kan spesis yang senang kantooi kalau buat jahat sket, so kerana takot kantoi i dengan suci hati tulus dan murni inform pada berkenaan nk halfday.

I was totally at wrong time...permohonan i ditolak dengan kos bebelannya. hahahaaaa...itula natijahnya bila kuasa bukan ditangan anda. Lain kali guna talian celcom (teringat maya karin!)

Alasan yang i beri rasanya sangatlah relevant-tapi permohonan tetap ditolak.Hangin betol rasanya...Maybe i tak reti nk bermanis mulut memujinya atau lancar berkata-kata...i memang tak petah bertutur dan kekecewaan i memang tak dapat disembunyikan i terus malas nak cakappp bila cakap begitu disangkal begini pun disangkal-niat i nak maklumkan cara elok dan tak nak sorok2 tapi hasilnya menggecewakan i jadi tergamam dan terpaku-i bukan spesis pandai memujuk/merayu/menjilat/mencium bontot...i wish i have that skill.

Tapi lumrah manusia kot...tak tahu menilai!aku yang jujur memaklumkan disangkalnya hidup2...tapi yang terus cabut suka hati ok jer. Sapa yang bodoh? Apa moral value yang aku dapat?*)9K(*&% ...tut....tut....tuttt

YES BOS!

2 comments:

  1. ini la silapnye bila discretionary power tak diguna pada waktu yg sepatutnya... *sigh* u dah ok ke dear?

    ReplyDelete
  2. dah ok dah dont worry-i masih waras...sasau sekejap jer!

    ReplyDelete