Thursday, October 15, 2009

Thank you sayang!


Ini foto kek yang suami saya suprisekan saya (which i just uploaded)

Ni foto2 time overnite di Cameron ondaway back to KL after HR aritu. Biasalah if nk kira nie dh masuk 3/4 kali g cameron highlands. Tapi laki ku memang gemar ke Cameron Highlands. Dont know Y but faham la dia sukakan cuaca dan ketenangan di sana. His aim sebenarnya nak ke Boh Sungai Palas, tapi unfortunately we all sampai di tanah rata jam 4.30 ptg n dah tak dibenarkan ke Sungai Palas tu lagi dah coz dah tutup. Eventhough we all overnite there tapi the cafe close on Monday.huhuuuuuhhuhuh.. sian Biy-so we will go again lah! mayb onway back raya Haji ni lak. Yea,,,,laki ku sangat gemarkan Cameron Highlands!

If di cameron mesti la ada bunga-bungaan. Sempat la melaburkan wang untuk membeli bunga-bungaan nie and sib baik bunga-bunga tue bertahan sehingga majlis open house ku which is a week later

Me and Biy celebrate my birthday@ Equatorial Hotel since we overnite there. Having steamboat mlm tue. The set is min for 2 pax tapi portion dia like 4 pax tau. So perut masing-masing dh mcm belon


Hubby yang suka melompat-lompat. B captured 1 pic i melompat gni gak tapi nmpk peyot i membuak-buak. malu la i,,,so i wont paste here. I mesti nk post gambar2 i yang control cun beb! seperti di bawah ini (sila scroll)


Haaa ini contoh pose jelitawan.kehkehkehkeh...


Kata g cameron Highlands...so gambar stoberi ni sebagaii bukti...nyummy Biy suka sangat buah ini sehingga dia kena gastrik coz buah ni kan asictic...sian Biy!


Yeaaahhh... me with pose jelitawan. Tapi terlebih senggih lak. Pencarian NONA mesti kalah sebab senyuman ini tak nampak ikhlas.



Benda wajib dilakukan bila di Cameron Highlands ialah ke Raju's Farm-order belgium Stoberi waffles, strawberry aiscream and Strawberry with caramel.

Huhhh...heaven! Ini fav Biy

Manakala ini lak My Fav!


He really enjoyed it.


Nota kaki:

Ingatkan Biy dah tak celebrate my birthday lagi considering we all dh celebrate di Cameron Highlands. Suprisingly he still belikan me cakes and woke me up from my sleep sharp @ 12am on 30th, siap pasangkan lilin dan extra garnishing lagi dengan stoberi yang dibawa balik dari Cameron ni tanpa pengetahuanku-Dia suka sgt buat suprise haiyaaa-rasa2 ada ambil gmbr tp still in DSLR (will upload later) tq darling for the afford and for the precious moment! i really appreciate it. LOVE U DEAR

No comments:

Post a Comment