Monday, October 26, 2009

Jom bergalok

Malam sabtu, geng Upin & Ipin sempat meraikan harijadi "Abah" a.k.a PP di Look out Point, Ampang. Walaupun yang diraikan sampai 2 jam setengah lambat akibat sang isteri yang mahu buatkan kejutan pada lakinya, "so call party" berjaya gak dan sekaligus meraikan harijadi ahli kumpulan sorang lagi iaitu Surey. harijadi mereka cuma beza sehari jer...Daripada lampu KLCC cerah hinggalah lampunya dipadamkan-kami masih setia menunggu yang diraikan.

Azah yang pilih lokasi ini. Walaupun ramai yang membebel waktu nak ke sana kerana amat lah jauhhh nyah oooiii...biasanya social gathering kami area subang jaya tetapi kali ini ke Ampang lak. But semua nampak galok2 blako, maknanya puas hati la kan.

Cafe pilihan "HEAVEN" sangat sejuk kerna waktu itu baru lepas ujan, food biasa-biasa aja. View sangat spectacular. Kat sana ada few other happening cafe like Olive & Bread dan berbagai-xingat pe lg. Memang suasana romantik (tema birthday party ini la kot).Jom tengok gambar2:

























No comments:

Post a Comment