Monday, October 12, 2009

Album raya

So sweettt-My BFF wedding. Both of them are my BF from Maher. Yes this couple also like us berkawan sejak sekolah bercinta dan akhirnya berkahwin. Jodoh dikalangan kawan-kawan...jodoh beb-we never know!Janji bahagia itu milik kami.



She is so beautiful on her wedding day. Am i rite?me to me to...


seronok attend majlis kahwin member.


Beraya di rumah abang man! bersama anak2 buah i yang comel and cute my SIL and my sis


Ini pun anak2 buah i and bonda yang sentiasa dekat di hati. Ayahanda tiada dalam gmbr raya tahun ini kerana tidak sihat...huhuhuhuuu


Ini di reception Naz & Afifi. tetapi yang bergambar adalah jelitawan jelitawan of the year dan pastinya yang berbaju hijau polos adalah pemenangnya. No.1 dari kanan.


BFF- nanti boleh gosip pasal rumah tangga lak! ahaks...


Ini gmabar hari raya ke-4, beraya di kopitiam. jenuh dah makan satay ketupat, nasi, spagetti biskut kek! Makan roti bakar lagi besttt


Ni lak di majlis akad nikah my cousin di Masjid Pengkalan Chepa pada hari raya ke-5


Pastinya dengan suami tersayang tercinta dan segalanya terrrrr... lah for him(mentang-mentang dapat duit raya dari suami dan-dan tersayang tercinta ahaxss...)


Hari yang sama berlari ke majlis kahwin belah B lak tengahari tue. DSLR tak bersalah tetapi photographer yang salah amik gmbr gelap...takpea B tingkat kan usaha!


Ini lak reception cousin aku pada waktu malam. Pengantin dah penat-xdaya nk buka mata dah.


Ini pengantin yang masih hangat di pasaran. Aura kami belum habis lagi.hihihiiii melaram dengan bunga tangan-yeahhh like this pic sebab leh cover perut.heheheeeee

4 comments:

  1. bj nie la yang duk makan hati isau takot tak siap tue. At last bleh gak pakai beraya and g kenduri

    ReplyDelete
  2. sumer org bertanye..sapekah yg pakai baju ijau itu??sungguh anggun kata mereka
    =)

    ReplyDelete
  3. wakakaa...padahal aku napok macey mok andey aritu...muahahaaahhaaa aku nk jadi mok adey lah...ado gayo dop

    ReplyDelete