Thursday, September 10, 2009

Tinggal Puasa

Hari ini saya tak puasa hihihiii biasa perempuan kan.
Tapi saya belum makan apa-apa pun lagi..bekalan biskut banyak la di bilik tapi tak selera nak makan biskut. Nak menapak ke cafe jauh gak...memerlukan daya usaha yang lebih...haisshhh

Perut pun tak best. Sengugut....hemmmm
Sila jangan kacau mood saya hari ini. Yea saya period dan emosi terganggu.

Sian Biy, dah banyak kali we all ter 'miss' sahur...sori sayang tak senggaja..
pagi tadi pun miss lagi. Dah masak nasi tapi tak bangun. Lyn tersedar tepat-tepat waktu imsak.
Then lyn sambung tido, sedar lagi sekali 15min before 7pg memang lambat sangat2 ke ofis. Mula tue nak EL jer tapi memikirkan penangguhan kerja then gagahi gak datang ofis-lagi pun nanti nak cuti panjang untuk rayakan. yeayeayea

Hermmm lambat nyer nak raya...tak sabar nak balik kampung tengok abah.

No comments:

Post a Comment