Monday, August 24, 2009

Sangat takdak mood hokey

Arini sangat takda mood. Dahla ner control anger-ntah apa-apa!
Nak membebel bagai mak nenek pun takdak mood. So terpaksa bebel di blog sendiri. If tak sanggup nak baca toksahla baca yea. Takda sapa pun paksa u untuk baca.

Alkisahla hari ini jalankan kes-jalan je separuh mohon penangguhan pulak sebab soalan pasti panjang berjela-jela. Bila time nak kasi date punya la penuh diari dia-bercutila-kes sana kes sini...konon bagus sangat ker?adeiii kalau dah tahu diari tue penuh tok payahla janji ngan client nak present client tue nyer. Blambak lagi lawyer2 diluar sana yang mencari client...sudahnyer ia menjadi kes partheard yang susah utk dispose. Masalah-masalah....

Malam ni terpaksa pulun buat kerja-kerja pending, due date dah dekat baru nak gelabah padan muka. Tapi sekurang-kurangnya i tak mnyusahkan orangkan...Haiiisssh apala myself nie-puasa kena banyak-banyakkan bersaba. myself lak time-time puasa nie la emo semacam jo...ada setan yang masih bertengek kot. Apa kata tingkatkan amalan dan ibadat...harap bleh tenangkan hati dan minda InsyaAllah

No comments:

Post a Comment