Sunday, August 23, 2009

Hari pertama

Alhamdulillah, hari pertama telah berjaya dilalui. Hari pertama sahur agak kelam kabut kerana tersedar dari tidur jam 5.20 pagi hokey... so apa yang sempat sajala-panaskan nasi goreng telur untuk Biy dan panaskan lauk dalam fridge. Cita-cita hendak buat nasi goreng-so tinggal harapan sajala.

Waktu berbuka terima jemputan untuk berbuka bersama dengan solat terawikh sekali-Alhamdulillah..sukar juga nak bawa diri maklumla itukan majlis keramaian keluarga jadi semua orang know each other except me-and i was like a stranger in the family. dahla nyah tervogue so banyak yang melihat nyah semacam...Nyah memang vogue nak wat guaner-tumpang laluuuu..

Tapi yang best nyah dapat gain all the confident last nite..tak tahu dari mana dapat courage. Have too la kan!Pandai-pandai la bawa diri. In fact i m not talking to much pun. Yeala a stranger mana leh cakap banyak and nak cakap dengan sapa lagi pun hihihihihiiii. dahla rasa macam duk UK- semua org cakap omputih...nyah pun leh cakap jugok cuma dah takdak org nk ckp ngan nyah- setakat omputih nyah heran ape-nyah leh cakap jerman lagi-ada sapa heran?

So ada sapa2 lagi nak jemput nyah berbuka?jangan terkejutla kalau nyah tervogue yea...nyah memang seorang yang vogue....and i can give more!

Semalam sempat mengecat dua tompok dinding dapur. ni petang nanti sambung balik. sekarang perlu buat kerja-minggu depan ada 2 keputusan keh, tapi tak baca fail lagi...aaaa sakit kepala menyerang bila sebut pasal kerja.

I wish i dont have to work somehow i can go shopping to the places i like....tapi if tak kerja macam mana nak ada duitkan??? masalah duit betul la-bertambah sakit kepala ku ini...

No comments:

Post a Comment