Tuesday, July 21, 2009

Tukar angin

Tak tahu kenapa mengapa dan bila masanya
interest sekarang ini sudah berubah...
mungin hormon tak balance kot.
Elyn sekarang ni meminati hasil kerja tangan
artworks gitew....

sangatla hairan...
selain daripada progress menjahit sekarang ni yang giat dijalankan
elyn juga terkini meminati membuat HAMPER-lak dahhh!
sempena dengan hari rayala kunun2nya

Yeala sekarang ni keluarga dah semakin besar
comitment pun semakin bertambah dan berbeza dari sebelum ini
kenala amik hati ILs dan bersedekah di bulan ramadhan nanti.
If gifts itu dari hasil kerja tangan kita rasanya lagi puas hati. i guess!

What happen to me???
Biy pun impress wit me, tapi Biy kata elynn hanya hangat2 tahi ayam
Elynn tak marah pun Biy kata macam tu
sebab Elynn memang rasa macam tu pun hahahahaaa
cuma harap2 apa yang Elyn usahakan dapat elyn siapkan
jangan separuh jalan sahaja-bazzzir lak!

Dah seminggu tak masak
selain daripada tak ada idea nak masak apa dan malas nak memasak
Elyn kan sekarang sibuk dengan menjahit
kesian Biy...kempunan dia nak makan masakan rumah...

Nota kaki:

hasil-hasil kerja berikut akan hanya di post kan
jika sedap mata memandang yea
satu rayuan dah masuk daaaa- dah agak dahhhhhh pun....

No comments:

Post a Comment