Sunday, July 26, 2009

Tak Best Langsung

I make up my mind and decide to go to the warehouse sale @ stadium melawati, Shah Alam.
Tetapi amat kiciwa kerna barang-barang untuk jualan gudang ini tidak mencapai standard seperti yang diiklankan. Harganya tidakla murah sangattttt sungguhpun sale up to 80% katanya. Ala normal la kalau barang-barang yang dah outdated harusla markdown the pricekan if not memang takde saper la nak beli. I just buy lingerie wacoal and boxer for my husband.

Sungguhpun harga turun (on certain items only and you have to be extra careful coz some of the items harganya di markup) keinginan ku terbantut kerana barangannya tidak berkualiti...really turn off! Katanya barangan berjenama like Guess, Nine West, Wacoal, Audrey, Polo, etc tetapi barangannya dah lapukkkkk sangattttt...!

Berbeza dengan jualan gudang yang aku pergi b4 dis. That one is under Metrojaya-Not badla nak dibandingkan dengan this time. Crowds pun tak seramai yang sebelum ini...so it is a good hepotisis yang memang jualan gudang kali ini langsung tak Best.

I posted before that i wanna go to a place that we used to dating, however we end up golek-golek at home jer because takotkan H1N1. Tempat yang kami nk pergi tu definitely ramai tourists yang ntah datang dari mana-mana. Kes penularan tempatan dah cecah 1,000 kes okeh-better watch out! Prevention is better than cure.

No comments:

Post a Comment