Thursday, July 23, 2009

Pay Day!!

Hari ini pay day..
tapi tak keluar untuk bigwalk pun.
dalam kepala duk kira hutang piutang dah
dapat gaji tapi miskin dalam masa sehari.

mana tak nya gaji masyuk jer surat-surat utang pun datang bertandang.
Loan umah-loan pendidikan-utang cc- ins-bil air-bil letrik-inst kereta-dan berbagai lagi
nak list kan semua utang piutang dan expenses ner buat satu topik berasingan
sawan nanti kanggg dek kerana overhead expenses...

Weken ni warehouse sale sempena Pre-Hari Raya
dalam kepala patutkan aku pegi?
walhal awal tahun aritu dah pegi dan dalam sekelip mata
sebulan gaji telah aku belanjakan dalam masa sehari
macam mana nieeeeee...kompius kompius kompiusss

kalau pergi confirm punya akan melabur di situ
takkan ada istilah window shopping di warehouse sale
if tak pergi kang menyesalllll
waaaaa....hard to decide
God help me to think wisely.

Weken ni jugak Biy ajak pergi tempat bercinta dulu
Since dah dapat tiket free kenala pergi
kanggg membazir lak
tahu dek orang yang kasi tiket tu kecik ati lakk dio

No comments:

Post a Comment