Monday, July 20, 2009

Bola

Siapa tak tahu laki ku seorang kaki bola?
Segala-galanya adalah bola demam pun kena main bola supaya cepat kebah.
tak penah ku dengar teori ini.

Bila di tanya Sayang Lyn ke Sayang bola?
selamba je jawapannya-Lyn bukan bola and bola bukan lyn
so mana boleh bandingkan lyn dan bola : katanya!




Ni boot yang dibeli dari Dubai. Sayang sangat dia nyer dengan boot nie
percaya atau tidak boot ini dia dipeluk dulu sebelum tido tau

Biy peminat setia ManU
glory United : katanya
tapi masa friendly match M'sia vs ManU last weekend dia pakai jersi M'sia
Mesti xramai yang pakai jersi M'sia and sokong M'sia-memang punnn!

Country first then club : katanya
Patriotik sungguh lakiku.



Elyn tak ikot pun...yela tiket sponsor very limitedkan-lyn faham!(nada keciwa dan sadis)
after all bila masa lak elyn minat bola???xkisahla lagi pun we planned not to go at first place kan. never mind.

Bleh lihat wajah excited Biy bila pulang menyaksikan perlawanan tersebut...
dia sangat enjoy dengan aksi kedua-dua pasukan pujaannya itu.
Biy sokong dua-dua : katanya

Tapi malam ini Biy bersedih
Biy ingatkan ada live telecast second match M'sia and ManU
dan dia decide not to go to Stadium
tapi sangatla hampa apabila ASTRO tidak pula menyiarkan perlawanan tersebut
Elynn pun berkongsi kaciwa dengan Biy gak

Dapat result-second match dah :
M'sia tewas kepada ManU

Jangan sadis-sadis...umur panjang kita g Manchester deh!
sedih M'sia kalah ke? sedih xdapt tgk match?hemmm....sediri jawab lah

No comments:

Post a Comment