Monday, June 8, 2009

Baju baru



Hari ni semangat g keja.Kenapa?sebab pakai baju baru.hihihiiiiii...Nampaknya if terasa agak-agak malas nak ke tpt keja tue kenalah pakai baju baru sebagai pemangkin untuk ke tempat kerja. I should reserve one for my lazy days!

4 hari balik bercuti di KB sangatlah membahagiakan...tapi 4 hari tu adalah termasuk perjalanan pergi dan balik menaiki kereta yang memakan masa 7 jam sehala.Huhuhuuu mestila xpuas balik sekejap sangat.Bila dah kawen mcm ni la, if isteri tak bz suami lak bz. So kenala toleransi dalam setiap sudut.

OTW back to KB singgah sekejap di Majlis Perkahwinan adik Puan Manira di Machang..huuuhhh first time oghe panggil tepung tawar...pengalaman beb! tak penah aku menepung tawar melainkan ditepung tawar.Adat yang mesti dipertahankan...it's fun n simbolik tau.

Nak balik semula ke KL sangatla berat langkahku,tapi mengenangkan fail-fail bertimbun menunggu keputusanku terpaksa aku gagahi jua. Nasib baik ada baju-baju baru ni untuk ke tempat kerja.Semangat sket!


No comments:

Post a Comment